Termeni si conditii

1. Datele societatii, Utilizatori, Unitati de cazare

1.1. Acest website este detinut si administrat de RENGO TRAVEL SERVICE S.R.L.

1.2. Rengo Travel este o societate infiintata in Romania, avand urmatoarele date: RENGO TRAVEL SERVICE S.R.L., CUI: 42029754, nr. inmatriculare: J15/1008/2019, data inmatricularii la Registrul Comertului: 2019, sediul societatii: str. Dinu Lipatti, nr. 8, camera 1, bl. 37, sc. A, ap. 1, Targoviste, jud. Dambovita.

1.3. Toate persoanele fizice sau juridice, care acceseaza platforma Rengo Travel, sau folosesc serviciile acesteia, vor fi numite ”Utilizatori”, iar toti partenerii nostri, care isi inregistreaza unitatea de cazare in sistemul nostru si care ofera cazare temporara si servicii legate de aceasta Utilizatorilor, vor fi numiti ”Proprietari”.

1.4. Accesand sau utilizand website-ul www.rengo.ro, aratati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile mentionate mai jos. Rengo Travel isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile actualizate la adresa: rengo.ro/termeni-si-conditii.

 2. Utilizarea si continutul platformei Rengo Travel, renuntarea la drepturi

2.1. Intregul continut al website-ului www.rengo.ro, incluzand textele, pozele, logo-urile, precum si orice alte date si solutii tehnice, sunt proprietatea Rengo Travel si/sau a Proprietatilor. Preluarea si folosirea oricaror informatii de pe website, fara acordul scris al societatii, sunt strict interzise si se pedepsesc conform legilor in vigoare.

2.2. Proprietarul isi asuma in intregime raspunderea pentru datele afisate pe website, acestea fiind publicate in formatul in care Proprietarul le-a incarcat.
Rengo Travel nu isi asuma responsabilitatea si nu ofera compensare pentru informatiile publicate de catre Proprietar (de ex. pozitionarea unitatii de cazare pe harta, continutul anunturilor, media, date de contact, alte referinte sau informatii legate de acestea), insa va face tot posibilul sa rezolve, in cel mai scurt timp, toate problemele cunoscute.

2.3  Preturile afisate in anunturi sunt orientative. Rezervarile online functioneaza pe baza de cerere, in urma solicitarii unei oferte Proprietarului de catre Utilizator prin intermediul formularului de cerere. Proprietarul ii va comunica Utilizatorului pretul exact referitor la serviciile solicitate, precum si la perioada aleasa, numarul de persoane, sau alte cerinte ale acestuia. Preturile afisate sunt cele mai mici din decursul anului si sunt valabile in cazul rezervarilor de minim 2-6 persoane. Rengo Travel face tot posibilul pentru a oferi clientilor cele mai actuale informatii.

2.4. Editorii website-ului fac toate demersurile necesare unui continut calitativ, pentru ca experienta Utilizatorului pe platforma Rengo Travel sa fie cat mai buna. Scopul nostru este informarea completa si detaliata a Utilizatorilor. Rengo Travel nu isi asuma responsabilitatea si nu ofera despagubire in cazul informatiilor false, greselilor de tipar sau continutul altor link-uri. Pentru corectarea sau confirmarea informatiilor, va rugam sa ne scrieti la adresa de email contact@rengo.ro.

2.5. In cazul link-urilor referitoare la alte website-uri, aveti responsabilitatea de a consulta Termenii si conditiile acestora si de a lua masurile necesare, astfel incat continuturile preluate de Dvs. sa nu contina elemente distructive.

3. Modificarea si suspendarea serviciilor oferite

3.1. Rengo Travel isi rezerva dreptul de a modifica sau suspenda serviciile platformei, din motive tehnice/juridice/economice, cu sau fara informarea in prealabil a Utilizatorilor si/sau Proprietarilor.

4. Documentarea si rezervarea

4.1. Utilizatorii beneficiaza in mod gratuit de serviciile online asigurate de platforma Rengo Travel.

4.2. Rezervarea online se face intotdeauna intre Utilizator si Proprietar. La cererile de oferte ale Utilizatorului, Proprietarul raspunde pe interfata de comunicare online asigurata de Rengo Travel.

4.3. Utilizatorul nu efectueaza niciodata plati catre Rengo Travel, ci intotdeauna catre Proprietarul unitatii de cazare. Masura se aplica atat in cazul platii in avans, cat si in cazul platii pe loc.

4.4. Plangerile se depun intotdeauna la Proprietar, intrucat rezervarea cazarilor se face intre Utilizator si Proprietar, pe baza conditiilor stabilite de la inceput.

4.5. Utilizatorul are obligatia de a comunica date reale catre Rengo Travel si, implicit, catre Proprietar.

4.6. In cazul cererilor de cazare, Proprietarul trimite o oferta, care poate fi acceptata sau respinsa de Utilizator.

4.7. Dupa fiecare rezervare reusita si/sau documentare, Utilizatorul va primi o confirmare scrisa, prin e-mail, din partea Rengo Travel. Datele scrise reprezinta descrierea serviciilor oferite de Proprietar.

4.8. Rengo Travel ofera Utilizatorilor posibilitatea de a evalua cazarea dupa parasirea unitatii de cazare si de a clasifica unitatea pe baza unor criterii. De asemenea, prin intermediul recenziilor, Utilizatorii isi pot impartasi atat experientele pozitive, cat si cele negative. Rengo Travel afiseaza toate evaluarile in anuntul cazarii, cu exceptia celor cu caracter vulgar, jignitor, sau nepotrivit.

4.9. Rengo Travel ofera Utilizatorilor posibilitatea de a rezerva telefonic unitatile de cazare, pentru ca acestia sa poata rezerva simplu, rapid si efectiv. In urma unei rezervari telefonice, Rengo Travel ii trimite Utilizatorului un e-mail de confirmare cu toate datele legate de rezervare. Informatiile din e-mail reprezinta datele rezervarii, puse initial la dispozitia Utilizatorului de catre Proprietarul unitatii de cazare.

4.10. Rengo Travel ofera o varietate de posibilitati pentru a rezervarea cazarii, facand posibila rezervarea usoara, rapida si fara probleme. Pe langa solicitarile online si telefonice, platforma ofera posibilitatea trimiterii unei cereri prin e-mail. Rengo.ro asigura unitatilor de cazare o adresa de e-mail unica, alocata cererilor de oferta electronice. Email-urile primite pe adresa mentionata sunt prelucrate de Rengo Travel.

5. Notificari, solicitari legate de promovare

5.1. Rengo Travel are dreptul de a utiliza datele de contact (numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu) introduse pe parcursul inregistrarii/rezervarii, in activitati de vanzare sau cu alte scopuri publicitare. In cazul rezervarilor esuate, Rengo Travel va recomanda alte cazari, ori va prezenta reducerile speciale. Utilizatorii au posibilitatea de a renunta la notificarile enumerate sau la altele decat cele mentionate. Dorinta de a renunta la aceste notificari poate fi comunicata prin e-mail sau telefonic. Folosind serviciile platformei, Utilizatorul accepta conditiile acesteia.

6. Garantia celui mai bun pret

6.1. Rengo Travel garanteaza ca preturile afisate in anunturi nu sunt mai mari decat cele de pe paginile proprii ale cazarilor, sau de pe alte pagini publicitare.

7.  Limitarea raspunderii

7.1.  Serviciul este asigurat ”in aceasta stare” („AS IS”) si  ”conform disponibilitatii” („AS AVAILABLE”). Daca nu sunteti multumit de functionarea platformei Rengo Travel, va rugam sa luati legatura cu noi folosind datele de contact de la Contact, iar noi vom efectua toate demersurile pentru a solutiona problemele aparute. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca singura metoda de contestatie este suspendarea utilizarii platformei Rengo Travel.

7.2. Rengo Travel nu isi asuma raspunderea in nicio situatie pentru eventualele pagube, fie acestea indirecte, penale, speciale, intamplatoare sau ulterioare, indiferent daca apar in mod intentionat sau contractual, din intamplare sau ilegal prin utilizarea datelor afisate pe site.

7.3. Dvs. declarati, ca nu initiati nici o actiune in justitie, care provine din utilizarea acestei pagini, sau are legatura cu aceasta.

7.4. Solicitarile de despagubire legate de rezervarea unitatilor de cazare sau de informatiile afisate pe pagina noastra trebuie facute direct catre Proprietar. Prin utilizarea platformei, va exprimati acordul cu aceasta restrictie.

8. Prevederi generale

8.1. Conditiile utilizarii platformei Rengo Travel sunt conforme cu drepturile din Romania si din UE.

8.2. Subcapitolele nu definesc/descriu in totalitate continutul capitolelor in cauza, avand doar caracter de referinta.

8.3. Platforma poate fi folosita doar pe baza celor mentionate mai sus.

8.4. Daca aveti intrebari, ne puteti contacta facand click aici.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul nostru. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-urile de pe site-ul nostru.