Despre noi

Image

Proiectul Rengo Travel

Proiectul Rengo Travel a luat nastere in Iunie 2018 dar are radacini mult mai adanc ancorate in pasiunea de a calatori si de a cunoaste lucruri si experiente noi.

Dupa o perioada destul de lunga de explorat majoritatea tarilor din Europa, dar si de gustat putin din America Latina si Asia a inceput sa prinda contur ideea de a face mici excursii si de a impartasi din experientiele si cunostiintele noastre.

De ce ati alege Rengo Travel?

Suntem o agentie de turism noua cu o viziune noua. Ne-am propus sa promovam experiente si calatorii atipice si sa ne diferentiem de turismul de masa.

Prin platforma noastra am selectat atent parteneri si colaboratori, care pot oferi alt fel de experiente. Oferim atat prin excursiile noastre dar si prin ale colaboratorilor experiente unice care au efectul de a te deconecta de la stresul citadin si a-ti pune zambetul pe buze la sfarsitul unei zile petrecute alaturi de noi.


Image

Rafting, parapanta sau un traseu off road cu ATV-ul

Fie ca e vorba de rafting, parapanta sau un traseu off road cu ATV-ul vrem sa te scoatem din starea de confort si sa te provocam la experiente noi si demne de povestit prietenilor, nepotilor si stranepotilor!

Cand a fost ultima oara cand ai lasat telefonul, laptopul de la birou si grijile deoparte si te-ai imersat total intr-o experienta noua, alaturi de oameni noi? Cand a fost ultima oara cand ai simtit pulsul accelerandu-se si sentimentul ca traiesti la maxim noua experienta?

Noi iti propunem un set de experiente de Aventura sub indrumare profesionista alaturi de colaboratorii nostri.


Image

Fara comisioane ascunse

Mai oferim si cel mai bun pret de pe piata fara comisioane ascunse, rezervarea finala facandu-se direct intre voi si colaboratori.

Am structurat platforma rengo.ro astfel incat sa fie intuitiva si usor de folosit. Lucram la ea si o imbunatatim mereu bazandu-ne pe sugestiile voastre.

Mai mult decat atat va puteti crea un profil unde puteti lasa review-uri reale despre experientele si calatoriile facute prin platforma Rengo. Incurajam acordarea de calificative catre colaboratori dupa finalizare excursiilor. Astfel calificativele voastre vor face diferenta dintre multitudinea de colaboratori existenti si calitatea serviciilor oferite.

Harta Destinatii

Acestea fiind spuse va invitam sa deschideti harta din pagina Harta Destinatii, selectati excursiile active si daca va atrage ceva nu mai stati pe ganduri!

Destinatii

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul nostru. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-urile de pe site-ul nostru.